Gulvbehandling – ​Behandling af trægulve

Mange forskellige typer af gulvbehandling

Når gulvet er slebet, skal vi i gang med efterbehandlingen, og her er det helt op til smag og behag, hvad man foretrækker til behandling af trægulve. Om du/I er til ludbehandlede, lakerede eller olierede gulve, leverer vi et kvalitetsresultat, der holder i rigtigt mange år. Det sikrer vi gennem vores ekspertise samt brug af kvalitetsprodukter. Vi kan hjælpe både private og erhvervskunder på Østerbro og Frederiksberg og i resten af København.

​Vi tilbyder mange former for behandling af trægulve, og du kan læse mere om de forskellige muligheder herunder:

Lak

Vi bruger kun det bedste: Bona lak
​Har du/I brug for et flot gulv, som samtidig er let at vedligeholde, så er lakering det rigtige valg. Vi kan give dig/jer et både æstetisk og slidstærkt lakeret gulv. Vælges lak til behandling af trægulve anbefaler vi altid tre lakkeringer.

Som standard-lak bruger vi Bona Mega, der er blandt markedets bedste enkomponente lakker. Den bruger ilten i luften til at hærde, og den svarer stort set til en tokomponent lak. Lak ligger sig ovenpå gulvet og gør det super nemt at rengøre.

Lud

Vi bruger økologisk sæbe og lud
​Er du/I mere til det rå look, så er ludbehandling af gulvet en fantastisk løsning, som sikrer et smukt gulv, hvor du/I selv kan vælge, hvor mat det skal være i farven.

Luden trænger ned i gulvet og giver den flotte farve i træet. Ved behandling af trægulve med lud benytter vi altid økologisk lud og sæbe, så gulvet får den bedste behandling.

Olie

Kun det bedste fra Junckers og TripTrap
​Ligesom lud giver også olie et mere råt gulv, hvor olien trænger ned i træet og fremhæver træets farve. Vi kan behandle trægulvet med både hvidolie og naturolie, alt efter hvilket look du/I ønsker.

For at sikre et holdbart resultat vander vi altid gulvene, inden vi påbegynder behandling af trægulve med olie. Det får træet til at åbne sig, så olien trænger endnu bedre ned.

For at høre mere om behandling af trægulve så kontakt os allerede i dag ved at udfylde vores kontaktformular her på siden eller ring til os på telefon 41 41 33 41 eller send en mail til info@jigulvservice.dk.

Gulvafslibning

Holdbarhed på lak

Standard lak
Bona Mega lak