Gulvafhøvling i København

​Hvis du er blevet træt af den træbehandling, som dit trægulv har, så kan det være nødvendigt at få foretaget en gulvafhøvling. Det er desværre ikke alle typer af træbehandling, som kan fjernes ved en almindelig gulvafslibning. Derfor kan det være nødvendigt at lave en gulvafhøvling i stedet. Gulvafhøvling udføres dog ikke på parketgulv, men kun på plankegulve, bræddegulve og fyrretræsgulve.

Hvad er en gulvafhøvling?

​Når man går ind og foretager en gulvafhøvling på et plankegulv, så er det en afretningsproces, man laver. En gulvafhøvling går ind og fjerner den gamle gulvbehandling, sådan at det er muligt at behandle træet på ny på en anden måde. Det kan eksempelvis være, at man ønsker at få fjernet lakeringen på ens gulv, for i stedet for at have et mere råt træ look.

Giver vores kunder den bedste service

​Hos JI Gulvservice kan vi hjælpe dig med at få lavet din gulvafhøvling. Vi hjælper både private og erhverv på Østerbro, Frederiksberg og i resten af København med deres gulvopgaver. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket garanterer dig den absolut bedste kvalitet, hvis du vælger os til at klare din arbejdsopgave. Vi står altid klar med gode råd og vejledning i forhold til gulvafhøvling, så du kan være sikker på, at det er den rigtige løsning for dig.

Har du brug for at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med gulvafhøvling eller andet gulvarbejde, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud, så ring til os på telefon 41 41 33 41 eller send os en mail påinfo@jigulvservice.dk.

Gulvafhøvling af højeste kvalitet

 • 1. Dykker søm

  Vi starter altid med at dykke søm, hvis der er nogle, for at få det bedste resultat.

 • 2. Gulvafhøvling

  En gulvafhøvling går ind og fjerner den gamle gulvbehandling, sådan at det er muligt at behandle træet på ny

 • 3. Lak, Olie eller Lud

  Vi sliber gulvet så det er klart til Olie, Lud eller Lak - Det er vigtigt at vide på forhånd da produkterne kræver forskellig slibning.

 • 4. Tilfredshed

  Vi går ikke før kunden er tilfreds. Vores kvalitet er vores varemærke.