Gulvafslibning i København

Gulvafslibning er første led i behandling af trægulve, og det er her, vi lægger fundamentet til det flotte gulv, du/I ender med at kunne betræde. I nogle tilfælde kan der være behov for at vi starter med en gulvafhøvling.

Vi har stor erfaring med gulvafslibning, og med brug af de bedste maskiner og udstyr på markedet sikrer vi en kvalitetsafslibning uden slibespor.

Går lidt længere for dit gulv

​Hos os springer vi aldrig over, hvor gærdet er lavest. Det betyder blandt andet, at vi også udfører en grundig gulvafslibning helt ud til kanten, så det bliver en ensartet og helt jævn overflade.

Vi går på alle måder lige det skridt videre, som gør, at du/I får topkvalitet fra inderst til yderst, og vi har støvsuger på stort set alle vores maskiner for at holde støvniveauet på et absolut minimum.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning

​Har du/I spørgsmål til gulvafslibning, eller ønsker du/I et uforpligtende tilbud på dit gulv, så kontakt os på

telefon 41 41 33 41 eller send en mail til os på info@jigulvservice.dk. Vi har arbejde i hele København og især på Frederiksberg og Østerbro.

Gulvafslibning af højeste kvalitet

 • 1. Dykker søm

  Vi starter altid med at dykke søm, hvis der er nogle, for at få det bedste resultat.

 • 2. Gulvafslibning

  Så sliber vi gulvet og kanterne, så det får en flot jævn overflade - helt ud i hjørnerne.

 • 3. Lak, Olie eller Lud

  Vi sliber gulvet så det er klart til Olie, Lud eller Lak - Det er vigtigt at vide på forhånd da produkterne kræver forskellig slibning.

 • 4. Tilfredshed

  Vi går ikke før kunden er tilfreds. Vores kvalitet er vores varemærke.